Estalvi Futur

AHORROFUTUROASEGURADO_380x140

L’assegurança d’estalvi que et permet estalviar a llarg termini de forma flexible i sense córrer riscos.

Permet construir un capital d’estalvi a llarg termini mitjançant aportacions periòdiques o úniques en funció de la modalitat que triïs.

Amb la possibilitat de fer aportacions extraordinàries sempre que els desitgis.

A més, proporciona un capital addicional a l’estalvi acumulat, en cas de defunció.

Els teus estalvis creixeran de forma segura i rendible gràcies al tipus d’interès garantit que t’oferim durant tota la durada del contracte.

A més, tens la possibilitat d’obtenir cada any un percentatge de rendibilitat addicional mitjançant la participació en beneficis financers de les inversions realitzades que incrementarà el valor acumulat dels teus estalvis.

I en cas que necessitis disposar dels teus diners podrà fer-ho a partir del segon any.

Disposes de dues opcions de contractació que s’adapten a les teves circumstàncies:

  1. Realitzar aportacions periòdiques des de 50 € al mes, amb la freqüència que triïs que podràs complementar amb aportacions extraordinàries a partir de 250 €, en el moment que vulguis.
  2. Realitzar una aportació única d’almenys 1.000 € i complementar-la amb aportacions extraordinàries a partir de 250 €, en qualsevol moment.

I si ho desitges podràs modificar l’import de les primes periòdiques perquè el teu pla s’adapti en tot moment a les teves possibilitats econòmiques i als teus circumstàncies personals.