PPA

PPA_380x140

Amb el Pla d’Estalvi Assegurat  tindràs la seguretat d’estalviar per complementar la pensió de jubilació, gaudint d’avantatges fiscals des del moment en què contractis l’assegurança. A més de la garantia de jubilació, Reale PPA assegurat cobreix Incapacitat Permanent en qualsevol dels seus graus i la Dependència. En cas d’Atur de Llarga Durada o malaltia greu, podràs disposar anticipadament de l’estalvi acumulat en el teu pla.

Pensa a llarg termini amb Reale PPA assegurat i comença a beneficiar-te ara dels avantatges  augmentant el teu estalvi fiscal. Assegura la teva jubilació a través d’un producte que t’ofereix un tipus d’interès garantit, més la possibilitat de beneficiar-te d’un percentatge addicional de rendibilitat mitjançant la participació en beneficis financers de les inversions realitzades.

Pots contractar Reale PPA assegurat fent aportacions periòdiques des de 50 € o una única aportació des de 1.000 €. En totes dues opcions podràs fer aportacions extraordinàries sempre que vulguis, a partir de 250 €. Sempre caldrà tenir en compte el límit legal establert per a aquests productes que es regeix per la normativa reguladora dels Plans i Fons de Pensions en vigor. I si ho desitges podràs augmentar l’import de les primes periòdiques que hagis decidit aportar, tenint en compte el límit fiscal, perquè el teu pla s’adapti en tot moment a les teves possibilitats econòmiques i als teus circumstàncies personals.

Amb Reale PPA assegurat tindràs la seguretat d’estalviar per complementar la pensió de jubilació, gaudint d’avantatges fiscals des del moment en què contractis l’assegurança.

A més de la garantia de jubilació, Reale PPA assegurat cobreix Incapacitat Permanent en qualsevol dels seus graus i Dependència.

En cas d’Atur de Llarga Durada o malaltia greu, podràs disposar anticipadament de l’estalvi acumulat en el teu pla.

Pensa a llarg termini amb Reale PPA assegurat i comença a beneficiar ara dels avantatges d’aportar al teu pla, augmentant el teu estalvi fiscal.

Assegura la teva jubilació a través d’un producte que t’ofereix un tipus d’interès garantit, més la possibilitat de beneficiar-te d’un percentatge addicional de rendibilitat mitjançant la participació en beneficis financers de les inversions realitzades.

Pots contractar Reale PPA assegurat fent aportacions periòdiques des de 50 € o una única aportació des de 1.000 €. En totes dues opcions podràs fer aportacions extraordinàries sempre que vulguis, a partir de 250 €.

Sempre caldrà tenir en compte el límit legal establert per a aquests productes que es regeix per la normativa reguladora dels Plans i Fons de Pensions en vigor.

I si ho desitges podràs augmentar l’import de les primes periòdiques que hagis decidit aportar, tenint en compte el límit fiscal, perquè el teu pla s’adapti en tot moment a les teves possibilitats econòmiques i als teus circumstàncies personals.