SIALP

SIALP15_380x140
SIALP és una assegurança individual d’estalvi a llarg termini. Permet construir un capital d’estalvi a llarg termini mitjançant aportacions periòdiques o úniques en funció de la modalitat que triïs, amb la possibilitat de fer aportacions extraordinàries sempre que vulguis per maximitzar el teu estalvi. A més, proporciona un capital addicional a l’estalvi acumulat, en cas de defunció.
Rendibilitzar l’estalvi acumulat en el teu pla gràcies al tipus d’interès garantit i a la possibilitat d’obtenir cada any un percentatge de rendibilitat addicional mitjançant la participació en beneficis financers de les inversions realitzades. Aprofita els avantatges fiscals del SIALP: la rendibilitat generada des que contractis Reale SIALP fins que cobres la prestació, estarà exempta d’impostos sempre que hagin transcorregut més de 5 anys des de la primera aportació. I en cas que necessitis disposar de tot el teu diners, podràs fer-ho a partir del segon any.
Pots contractar Reale SIALP  fent aportacions periòdiques des de 30 o una única aportació des de 1.500 . En totes dues opcions podràs fer aportacions extraordinàries sempre que vulguis, a partir de 250 .
En tots dos casos sempre caldrà tenir en compte el límit legal establert per obtenir l’avantatge fiscal, que s’estableix en 5.000 anuals.
I si ho desitges podràs augmentar l’import de les primes periòdiques que hagis decidit aportar, tenint en compte el límit fiscal, perquè el teu pla s’adapti en tot moment a les teves possibilitats econòmiques i als teus circumstàncies personals.