Homeless Commons #ningúdormintalcarrer

Des de l’Agència Reale de Caldes de Montbui volem que comparteixis aquesta publicació, per que ara més que mai les nostres petites aportacions poden ajudar a seguir avançant per fer possible #ningúdormintalcarrer.

Per aquest motiu hem decidit adquirir unes fotografies que denuncien una realitat invisible i que trenquen prejudicis vers les persones sense llar. D’aquesta manera contribuïm amb un petit granet de sorra per canviar mirades.

La Fundació Arrels et permet amb les fotografies que adquireixis:

Il·lustrar els teus projectes personals: un cartell, una felicitació, una publicació digital o qualsevol disseny creatiu.

Donar valor afegit als teus projectes professionals: anuncis publicitaris, materials corporatius, pàgines web o qualsevol projecte empresarial.

Homeless Commons és el primer banc d’imatges protagonitzat per persones que han viscut al carrer però forma part d’un projecte molt més ambiciós. Arrels vol crear el segell Homeless Commons, una llicència justa i solidària inspirada en Creative Commons que permetrà utilitzar de forma lliure fotografies, tipografies i altres obres cedides per persones que volen invertir els beneficis de la seva venda per fer possible #ningúdormintalcarrer.

 

Si us plau, fes córrer aquest post.