Així és Connected Life, el codi amb la teva informació personal que pot salvar la teva vida en cas d’accident

En Reale apostem per Connected Life, un sistema de protecció per als nostres assegurats que permet portar en un codi QR la informació mèdica del conductor i dels passatgers, així com el full de rescat del vehicle.

La sinistralitat viària continua sent un problema greu de la nostra societat. Encara que la xifra de morts ha descendit al llarg dels últims anys, els dades no són mai suficients. El Diari de Girona indicava en una recent notícia que “segons dades provisionals del Servei Català de Trànsit (SCT), entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2017 a les carreteres catalanes hi ha hagut 169 víctimes mortals. Això representa un increment del 9,7% de les víctimes respecte al 2016, quan van morir per sinistre viari 154 persones”.
L’experiència ha demostrat que actuar en els primers 60 minuts (l’hora d’or) després d’un accident greu són crucials per poder salvar la vida de les víctimes, els catalans no saben socórrer les víctimes d’un accident de trànsit. Per això neix Vida connectada, un codi QR que pot salvar la teva vida en cas d’accident.

Codis QR en la seguretat vial.

El codi QR és una tecnologia inventada en els anys 90 que consisteix en una petita imatge similar als codis de barres que estem acostumats a veure en els productes dels supermercats.
En aquesta línia han aparegut els codis QR que poden emmagatzemar informació sobre el vehicle, el conductor i els passatgers, així com altres dades d’interès per als equips de salvament.
Al ser capturat l’imatge del codi QR amb una aplicació de mòbil, es descarrega la informació allotjada en el codi o es realitzarà algun tipus d’acció com obrir una pàgina web, realitzar una trucada o llançar un SMS, entre moltes altres.

Què és Connected Life?

És nostra aposta per la seguretat dels nostres clients amb una assegurança d’automòbil. Un servei molt senzill d’usar, que no té cap cost per a l’assegurat. Per aprofitar els seus avantatges només cal completar els dades a través d’una aplicació i col·locar una enganxina en el vidre del cotxe.
En cas de sinistre els serveis de rescat podran accedir a aquesta informació utilitzant una aplicació de lectura de codis, instal·lada al mòbil.
Aquest codi QR recull informació útil com la fulla de rescat, la informació del vehicle, referències personals, dades mèdiques, historial clínic, etc. i no només del conductor, sinó també dels ocupants habituals del vehicle.

Què és la fulla de rescat?

És una documentació amb informació útil per realitzar els talls necessaris en l’estructura del cotxe i extreure així les víctimes en el menor temps possible i amb els menors riscos per a l’accidentat i el vehicle. Aquesta informació es pot trobar a les webs de la majoria de les marques de cotxes i està disponible per descarregar i imprimir.
Per a l’assegurat la principal avantatge de Connected Life és la tranquil·litat, ja que redueix l’hora d’or, facilitant el rescat i evitant conseqüències més greus gràcies a la informació acumulada.
Des de Reale Seguros apostem per la protecció integral de les persones que confien en els nostres assegurances. Contracti la teva assegurança d’automòbil amb Reale i gaudeix de Connected Life.