Què faràs si el cotxe et deixa tirada?

Arriba un viatge i una avaria inesperada del cotxe et deixa tirada en plena carretera. Un motor que sembla patir bronquitis, una roda punxada o una desafortunada pedreta que acaba esquerdant el vidre del davant, poden fer malbé el viatge perfecte … o no. No et preocupis, l’assistència en viatge de la teva assegurança pot ajudar-te. Aquestes són algunes de les situacions en què l’assegurança de cotxe Reale pot ajudar-te.

CASOS D’ASSISTÈNCIA EN VIATGE

Petita avaria a la carretera

A petits mals, grans solucions. Si l’avaria que interromp el viatge es pot solucionar amb una reparació d’urgència, és a dir, en menys d’una hora de treball, el servei d’ajuda tècnica a la carretera de Reale es farà càrrec d’això (inclòs una punxada o rebentada del pneumàtic) . L’únic que no quedarà inclòs en aquest servei és el cost de les peces que s’hagin de substituir durant la reparació.

L’avaria trigarà dies a reparar-se.

De vegades, els imprevistos es compliquen i la reparació del vehicle implica més temps de l’esperat. Què fer llavors? La teva assegurança Reale s’ocupa de:

Portar el cotxe fins al taller. Si el cotxe no pot ser reparat en el dia, la teva assegurança s’ocupa de portar-lo al taller que indiquis (dins dels límits establerts en la pòlissa).

Enviar peces de recanvi. Si la reparació es perllonga perquè cal aconseguir algunes peces de recanvi que no estan a la zona on has tingut l’avaria, Reale es farà càrrec de l’enviament d’aquestes peces. Un cop hagis tornat del teu viatge, reembolsaras a Reale l’import de les peces o les despeses de duana, si haguessin estat necessàries.

Facilitar el trasllat dels ocupants al lloc de destinació o a casa. Si el cotxe ha de quedar-se uns dies al taller, tens inclòs el mitjà de transport públic necessari perquè tu i els ocupants del vehicle pugueu arribar al lloc de destinació o tornar a casa. També s’inclou la possibilitat que pugueu realitzar el trajecte en un vehicle de lloguer (amb un límit de 150 euros).

Costejar despeses d’allotjament. Si la reparació del vehicle es duu a terme a més de 50 quilòmetres de casa teva i prefereixes esperar que estigui reparat, l’assegurança també preveu que puguis esperar en un hotel (amb un màxim de 100 euros per assegurat i dia, per 10 dies en total).

Proporcionar un cotxe de substitució. Si el teu cotxe no pot reparar-se en el dia i la pòlissa inclou la cobertura de “vehicle de substitució en cas d’avaria”, Reale et facilitarà i assumirà el cost d’un vehicle de substitució de categoria C (en les condicions descrites en la pòlissa) .

He perdut les claus!

La càmera de fotos, el telèfon intel·ligent, els mapes, els entrepans … en vacances hem d’estar pendents de tantes coses que és possible que acabem perdent una de les més importants … les claus del cotxe! Pots respirar tranquil·la, la teva assegurança Reale es farà càrrec d’això. Tots tenim una segona còpia de les claus, només digues-nos on podem recollir-la i una persona de contacte, anirem a buscar-les i te les farem arribar el més aviat possible. Una altra opció és que en Reale ens encarreguem de remolcar el vehicle fins al servei oficial més proper al lloc on tens el teu cotxe estacionat i que ells s’encarreguin de fer-te un duplicat de la clau.

Gasolina insuficient!

No calculaste bé en l’últim repostatge i t’has quedat tirat per falta de combustible? L’assistència a la carretera de Reale et facilitarà el suficient perquè puguis arribar a la benzinera més propera sense cap cost (només abonarías el cost del combustible). Segons la disponibilitat, Reale també pot remolcar el teu cotxe directament fins a l’estació de servei més propera.

El cotxe ha fet barranquisme.

Un mal gir de volant ha fet que acabem amb el cotxe encallat en un petit desnivell de la carretera o fins i tot bolcat. No et preocupis, el teva assegurança inclou el rescat del vehicle perquè pugui tornar a circular (amb els límits de cost establerts en la pòlissa).

Un problema de salut que t’impedeix conduir

De vegades no és el cotxe sinó el conductor el que pateix un imprevist. Si un accident o malaltia greu t’impedeix conduir i cap altre acompanyant pot fer-ho, Reale et facilita un xofer professional perquè traslladi el cotxe i als seus ocupants fins al teu domicili o el lloc de destinació del viatge.

El cotxe diu game over

Si l’avaria és tan desastrosa que no val la pena reparar-la (perquè el valor venal del cotxe és inferior al cost de la reparació), Reale es fa càrrec de les despeses que suposi l’abandonament del vehicle al lloc on s’ha fet malbé. Si l’avaria ocorre a l’estranger i no és possible deixar-ho allà, es trasllada al país on sí pugui efectuar-se.

Els pispes ens espatllen les vacances

Si tens la mala sort que els amics de l’aliè es fan amb el teu cotxe i us quedeu tirats a meitat del viatge, Reale s’ocupa de portar-te a casa, a tu ia tots els ocupants que viatjaven en el vehicle.

Són molts els imprevistos que poden sorgir a la carretera i espatllar el viatge (especialment si ocorren molt lluny de casa) per això en Reale hem pensat en tots ells i la seva solució. Recorda que per conèixer més detalls sobre les cobertures i serveis que inclou l’assegurança pots consultar la nostra pàgina web o posar-te en contacte amb la vostra agència Reale més propera.