Per què serveix una assegurança de vida?

Potser quan sents parlar d’una assegurança de vida et sona a una cosa llunyana i penses que no ho necessites, ja sigui perquè ets jove o fins i tot massa vell. Potser tens clar que no et passarà res, o tot el contrari, o simplement no tens ni idea de per a què serveixen aquestes assegurances.
En aquests casos, un bon assessorament és important i a  Reale Assegurances tenim fins a 8 tipus d’assegurances de vida diferents. En termes col·loquials podríem dir que l’assegurança de vida és el guardaespatlles que t’acompanya durant tot el teu camí, per sortir al rescat en cas que les coses es torcin. Parlem de les assegurances de vida risc, els que garanteixen un capital per als teus en cas que tu ens deixis, o una indemnització per a tu en cas d’incapacitat permanent.

QUI ÉS EL BENEFICIARI DE L’ASSEGURANÇA DE VIDA?

Qualsevol persona que designi l’assegurat pot ser el beneficiari d’una assegurança de vida, fins i tot encara que no tinguin parentiu. Pots nomenar algú explícitament o, si no s’ha fet designació expressa, anirà directe als hereus. En cas que un familiar teu mori i desconeguis si tenia una assegurança de vida, pots fer la consulta al Registre de Contractes d’Assegurances, on les asseguradores incloem tota la informació sobre els productes que contracten els nostres clients.
COMPLEMENTAR LA PENSIÓ DE JUBILACIÓ

A més de l’assegurança de vida-risc, hi ha una modalitat de vida-estalvi, amb la qual teves aportacions t’ajudaran a tenir una qualitat de vida millor durant els anys que viuràs jubilat perquè puguis gaudir del teu temps lliure. Aquest tipus d’assegurances de vida, dóna rendibilitat als teus estalvis i li dóna tranquil·litat al teu futur.

 

Text traduït al català del bloc blog.reale.es podeu veure el text en castellà aqui 

Vols més informació?