El 68% dels millennials (19 a 39anys) estan preocupats per la jubilació

Legg Mason ha llançat la 4a edició del seu informe Global Investment Survey, l’enquesta anual que realitza  en 19 països, entre ells Espanya. Una de les conclusions és que el nivell d’estalvis que necessitaran per assegurar-se una jubilació còmoda és una de les principals preocupacions per al 68% dels millennials espanyols. De fet, tres quartes parts dels que es mostren preocupats ja han començat a estalviar. Sobre quines decisions prendran per cobrir la manca d’ingressos que suposa abandonar el mercat laboral, els millennials espanyols pensen que acabaran treballant més enllà del que havien planejat (el 45% així ho considera, el percentatge més alt d’Europa), així com sacrificant la seva qualitat de vida i reduint les seves despeses diàries (un 42% per a tots dos casos).

A nosaltres també ens preocupa el futur dels nostres clients, per això posem al teu abast una sèrie de solucions pensant en ell. Si encara no saps com planificar la teva jubilació demana’ns una cita i t’atendrem.