Assistència en el sinistre de cotxes

travel-72870__180

Condueix tranquil i sense preocupacions les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.

Si mentre condueixes tens un accident o el teu cotxe ha patit algun altre dany cobert per l’assegurança, a través d’una trucada telefònica podràs comunicar el sinistre, sol·licitar el peritatge del teu vehicle així com qualsevol altre servei contractat.

Pots fer-ho mitjançant les següents vies:

Trucant al telèfon 902.400.900.
+34 91.393 90 30 des de l’estranger.
A les oficines de Reale o a través del teu Agent.

Per qualsevol d’aquestes vies pots, a més:

Consultar l’estat en què es troba el sinistre.
Concertar una cita per a la recollida i reparació del teu cotxe al taller concertat que més et convingui. Recorda que, entre altres avantatges, els nostres tallers poden oferir un vehicle de cortesia mentre dura la reparació (consulta disponibilitat).
Comunicar-nos qualsevol incidència que hagi sorgit durant la gestió del sinistre.

Com has d’actuar?

Has de comunicar el sinistre al més aviat possible, dins d’un termini màxim de 7 dies des que tinguis coneixement.
Quan ens comuniquis el sinistre, has de facilitar tota la informació sobre les circumstàncies i conseqüències.


També s’ha de comunicar, en el cas que existeixi, qualsevol notificació judicial, extrajudicial o administrativa que arribi al poder de l’assegurat i que estigui relacionada amb el sinistre.
Si el teu vehicle ha estat robat o ha patit danys a conseqüència d’un intent de robatori, has de denunciar els fets davant l’autoritat competent i facilitar-nos una còpia de la mateixa.
Si es trenca una lluna del teu vehicle i tens la cobertura contractada truca al 902.365.240 i t’informaran del taller més proper al lloc que indiquis, on reparessin o substituiran la lluna sense necessitat de fer cap altra gestió. Consulta el taller concertat de llunes en el cercador de tallers del web.